Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοκ με Τζανδάρη!

Όσκαρ... ατυχίας για τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος χάνει την συνέχεια της σεζόν! Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Πανιωνίου τραυματίστηκε άσχ...

Όσκαρ... ατυχίας για τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος χάνει την συνέχεια της σεζόν!

Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Πανιωνίου τραυματίστηκε άσχημα στην προπόνηση της Τρίτης (29/03) και αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Οπως διαγνώστηκε, ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλάγιου και μερική ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και -όπως ενημέρωσε ο Πανιώνιος -η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Κάτι που φυσικά σημαίνει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τους τρεις αγώνες που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά ούτε και στις αναμετρήσεις των play off, εφόσον καταφέρει και αγωνιστεί ο Πανιώνιος.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, οι διεθνείς, Μασούρας, Σιώπης και Ρισβάνης. Ο πρώτος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν αποθεραπεία.

Θυμίζουμε, πως ο Ρισβάνης είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια