Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρο το ντέρμπι (photos)

Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τον Σπόρτιγκ αναδείχθηκε η Γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρας με 60-57. Τ...

Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τον Σπόρτιγκ αναδείχθηκε η Γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρας με 60-57.

Τα κορίτσια του Ιστορικού έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα στο παρκέ και κατάφεραν να νικήσουν έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει τον ίδιο στόχο, την άνοδο στην Α1.

Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν ήταν ντέρμπι, οι κυανέρυθρες όμως έβγαλαν χαρακτήρα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα, βρήκαν τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και μπόρεσαν να φτάσουν στην σημαντικότατη επικράτηση.

Το "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης έδωσε αρκετός κόσμος του Πανιωνίου, ο οποίος βοήθησε τα κορίτσια για να πάρουν το "ροζ φύλλο αγώνα".

Πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην επάνοδο στην Α1 και αν η ομάδα συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να χαθεί ο στόχος!

-Μπάσκετ γυναικών - 19η αγωνιστική

-Πανιώνιος - Σπόρτιγκ: 60-57

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 34-30, 48-48, 60-57

Πανιώνιος (Τσίκληρας, Γιαννουλάκης): Μπότσαρη 8, Σταμπούρλου 3(1), Θεοδωρομανωλάκη 16(2), Στεφανίδου 13(2), Γρηγορίου 9(1), Παναγιωτοπούλου 11(3).

*Α΄γύρος: Σπόρτιγκ - Πανιώνιος: 57-63

Δείτε φωτογραφικές στιγμές μέσα από τον φακό του panionianea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια