Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό ξεμούδιασμα... (photos)

Φιλικό ξεμούδιασμα περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/03) για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι προ...

Φιλικό ξεμούδιασμα περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/03) για τον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει δίνει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Δεν αγωνίστηκαν φυσικά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής παίκτες που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό σκορ ήταν 4-1 επί των γηπεδούχων, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βέβαια να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα, αλλά για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του και ειδικά αυτοί που δεν αγωνίζονται ιδιαίτερα.

Το γκολ του Πανιωνίου σημείωσε στο 50' ο Χαλκιαδάκης, ενώ για τον γηπεδούχο ΠΑΟ σκόραραν οι Πέτριτς (11'), Μαμούτε 15'πεν., 26'), Κλωναρίδης (55').

Στα τελευτ'ια λεπτά του παιχνιδιού οι ουρανοί... άνοιξαν και έπεφτε τρομερό χαλάζι με τον διαιτητή να αναγκάζεται να τελειώσει το φιλικό στο 89'.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46’ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμη (73’ Βαλμάς), Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε, Μπουμάλ(46’ Μπουμάλ), Βλαχοδήμος Π. (67’ Στάικος).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Βλάχος Κ), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης, (76’ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82’ Πινιώτης), Μπαρκάν (59’ Βιγιάλμπα).






Δεν υπάρχουν σχόλια