Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακαδημίες Μπάσκετ: Λάμψη και βραβεύσεις στην κοπή πίτας (photos)

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Η φετινή εκδήλωση έγινε στη μνήμη τ...

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Η φετινή εκδήλωση έγινε στη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, ο οποίος υπήρξε ένας από τους οραματιστές του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Α. Βαρίκας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν  βραβεύσεις ανθρώπων και αθλητών που τίμησαν και τιμούν διαχρονικά την καλαθοσφαίριση καθώς και τον Πανιώνιο ΓΣΣ.

Τιμήθηκε η ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρας, Νίκος Μιγόπουλος, Νίκος Ζαμάνης, Κυριάκος Σκούρας, Πέτρος Μπούκης, η Ιωάννα Καριοφύλλη, ο Γιώργος Σολωμός, η Ελπίδα Παπασπηλίου και η Άννα Γκάτση για τη βοήθεια που πρόσφερε στη λειτουργία της ομάδας.

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2014-2015, βραβεύτηκαν οι Γιάννης Καρακεχαγιάς, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Χατζόγλου, Δημήτρης Κούτρας, Νίκος Καζάκου, Δημήτρης Ρετσινάς, Μάριος Παπανικολάου, Ανδρέας Κουτσούγερας, Φώτης Καπρης, Γιώργος Αγγελοκωνσταντής, Αναστάσης Κρανάκης, Φανής Σταμούλης.

Τιμήθηκαν και οι γιατροί Χρήστος Δάρας, Γιάννης Μπίρης, Θωμάς Μακρής, Εμμανουήλ Μπριλάκης και Σπύρος Ζαγκλής.

Oι χορηγοί της  εκδήλωσης για την κοπή της πίτας στις ακαδημίες του Πανιωνίου ήταν οι Σκλαβενίτης, Sportland, Μπουτίκ Πανιωνίου, ο Νίκος, Η Κορεάτισσα, το Ωδείο Έρευνα, η εταιρία Δρίβας και το εστιατόριο Chinas.










Δεν υπάρχουν σχόλια