Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και οι απουσίες...

Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με δύο απουσίες ο Ιστορικός! Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον σημα...

Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με δύο απουσίες ο Ιστορικός!

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (03/04). O Φάνης Τζανδάρης τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση της Τρίτης, υπέστη πολύ σοβαρή ζημιά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναγκαστεί από εδώ και πέρα να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού αμυντικού μέσου, έχοντας μία λύση λιγότερη (στις ήδη λίγες του επιλογές) για τα επόμενα  παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πλέον, στον χώρο των ανασταλτικών χαφ υπάρχουν διαθέσιμοι οι Σιώπης και Κόρμπος, όπως επίσης και ο νεαρός Μπλέτσας, ο οποίος όμως έως τώρα δεν μετράει χρόνο συμμετοχής. Στην εν λόγω θέση, βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί και να δώσει λύσεις και ο Καθάριος, αλλά και ο αρχηγός της Κ20 Πινιώτης.

Από εκεί και πέρα, εκτός "μάχης" για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει τεθεί και ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, το πιο πιθανό είναι να δούμε σε θέση βασικού στόπερ, δίπλα στον Οικονόμου, τον Βασίλη Πατσατζόγλου.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί ως βασικός στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ξάνθη και έδειξε πως όποτε χρειαστεί μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στα μετόπισθεν της ομάδας.

Όσον αφορά το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, άπαντες στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα επιβλήθηκε η ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών στον ΠΑΟΚ (δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η έφεση). κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας της Κυριακής (03/04) έχει ιδιαίτερα βαρύτητα και για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στον Πανιώνιο φυσικά κοιτούν μόνο την δική τους ομάδα και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και θα δώσει (και μαθηματικά) το εισιτήριο για τα play off.

Μάλιστα, για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει σημάνει "συναγερμός" στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων φιλάθλων και αναμένεται να δώσει το "παρών" πολύς κόσμος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια