Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εστογιανόφ: ««Γι αυτό έφυγα από τον Πανιώνιο» (video)

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με την παρουσία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα, ήταν χωρίς αμφιβολ...

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με την παρουσία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα, ήταν χωρίς αμφιβολία ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Ο Ουρουγουανός σταρ, μετά το πέρασμα του από την Σαουδική Αραβία επέστρεψε ξανά στην χώρα του και  σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο:

«Πήγα στην Ελλάδα μαζί με τον Ρεκόμπα. Ήμασταν καλά εκεί. Τα δύο πρώτα χρόνια ήμασταν μαζί με τον Αλβάρο και τον τρίτο μόνος μου. Στην Ελλάδα γεννήθηκε ο γιος μου και τον τρίτο χρόνο αποφάσισα να αποχωρήσω από τον Πανιώνιο επειδή ήθελα ο γιος μου Σαντιάγκο να γνωρίσει και να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την γιαγια μου. Η γιαγιά μου ήταν σε προχωρημένη ηλικία και πραγματικά ήθελα πριν φύγει από την ζωή ο Σαντιάγκο να την γνωρίσει και να έχει αναμνήσεις από την ίδια. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, είναι από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα και πλέον ο Σαντιάγκο την θυμάται με πολύ αγάπη», ήταν τα λόγια του "Λόλο".

Φυσικά την περίοδο που έφυγε ο Εστογιανόφ από τη Νέα Σμύρνη, οι άνθρωποι της τότε διοίκησης επιθυμούσαν να απαλλαγούν από το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο 33χρονος, πλέον, Ουρουγουανόςαγωνίστηκε στον Ιστορικό από το 2008 έως το 2011 με ενδιάμεσο σταθμό την Πενιαρόλ (δανεικός για έξι μήνες) έχοντας 37 συμμετοχές και 9 γκολ.






Δεν υπάρχουν σχόλια