Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοπή πίτας panionianea.gr: Πανιώνια λάμψη, Πανιώνια οικογένεια! (photos)

Μέσα σε μία μοναδική κυανέρυθρη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας του panionianea.gr , η οποία έλαβε χώρα στο μουσικό μ...

Μέσα σε μία μοναδική κυανέρυθρη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας του panionianea.gr, η οποία έλαβε χώρα στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Τα καλά παιδιά" το βράδυ της Τετάρτης (03/02).

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά από νωρίς τον χώρο, με την Πανιώνια βραδιά να... ζεσταίνεται αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της.

Το "παρών" -όπως κάθε χρόνο- έδωσαν αθλητές, προπονητές, διοικήσεις, έφοροι, "κυανέρυθροι"
άνθρωποι, παλαίμαχοι του συλλόγου και φυσικά πολλοί φίλοι του Ιστορικού και αναγνώστες της ιστοσελίδας μας. Μία εικόνα που δείχνει για μία ακόμη φορά ότι αυτός ο σύλλογος είναι πραγματικά μία οικογένεια!

Τα panionianea.gr εκτός από την καθιερωμένη κοπή της πίτας προχώρησαν και σε έντεκα τιμητικές βραβεύσεις.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:
-Τα panionianea.gr τίμησαν τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη για την προσφορά του στον αγαπημένο μας σύλλογο.

-Τα panionianea.gr τίμησαν τον επί χρόνια φροντιστή της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου Γιάννη Φραγκούλη.

-Τα panionianea.gr τίμησαν τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και εργάτη του Ιστορικού Αντώνη Μανίκα.

-Τα panionianea.gr τίμησαν τον αθλητή στίβου Χρήστο Κουτούλια, ο οποίος δοξάζει την χώρα μας αλλά και τον Πανιώνιο με τις διεθνείς διακρίσεις
που φέρνει.

-Τα panionianea.gr τίμησαν το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου για την εξαιρετική πορεία τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας.

-Τα panionianea.gr τίμησαν το τμήμα Judo του Πανιωνίου για τις συνεχείς του επιτυχίες.

-Τα panionianea.gr τίμησαν το τμήμα Ενόργανης
για τις επιτυχίες που είχε το 2015.

-Τα panionianea.gr τίμησαν την διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που κάνει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

-Τα panionianea.gr τίμησαν τους υποστηρικτές της ιστοσελίδας μας:  Τα ζαχαροπλαστεία
Μελιστάλακτο, τον φούρνο "Βενέτης" της Νέας Σμύρνης και την εταιρία ένδυσης "Mexx".

Να σημειωθεί πως τα κομμάτια της πίτας είχαν μέσα και δύο φλουριά, με τους δύο νικητές να κερδίζουν φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου.

Η τύχη "χαμογέλασε" στον γνωστό τραγουδιστή και πρώην παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας, Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση και κέρδισε την φανέλα με το όνομα του Σιώπη. Ο δεύτερος τυχερός ήταν ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ, Σωτήρης Κοκκώνης, κερδίζοντας την φανέλα με το όνομα του Κόρμπου.

Εμείς από την μεριά μας σας ευχαριστούμε όλους για την μοναδική κυανέρυθρη βραδιά που ζήσαμε και στο σύντομο μέλλον να είστε σίγουροι πως θα υπάρξουν ανάλογες Πανιώνιες εκδηλώσεις!

*Εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιευθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κυανέρυθρη εκδήλωση, με όλα όσα συνέβησαν, τις βραβεύσεις και τους πρωταγωνιστές σε.... εικόνες!




Panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια