Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο Πανιώνιος που πρέπει και θέλουμε να βλέπουμε

Η διοίκηση του Πανιωνίου είχε θέσει από την αρχή δύο στόχους, πρώτον την οικονομική εξυγίανση με ρύθμιση του χρέους, την αδειοδότηση και ...

Η διοίκηση του Πανιωνίου είχε θέσει από την αρχή δύο στόχους, πρώτον την οικονομική εξυγίανση με ρύθμιση του χρέους, την αδειοδότηση και την δυνατότητα απόκτησης παικτών χωρίς περιορισμό και δεύτερον την παραμονή χωρίς προβλήματα στην super league.

Μέχρι τώρα λοιπόν ο ιστορικός έχει καταφέρει να είναι στην 5η θέση της λίγκα, να παίζει ομολογουμένως σοβαρό και όμορφο ποδόσφαιρο και το κυριότερο να σφίζει από υγεία.Το σύνολο της ομάδας ηλικιακά απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες μέχρι 24 ετών, στελεχώνεται κάθε χρόνο με νέους από την Κ20 καθώς και ταλέντα από μικρότερες κατηγορίες.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν καταλυτική και κομβική για τον σύλλογο που βρίσκεται στο πρόσωπο του πάλαι ποτέ διεθνή ποδοσφαιριστή, τον άνθρωπο που θα αναμορφώσει την εικόνα της ομάδας. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο όπου έχει φτιάξει ένα σύνολο από παίκτες καμικάζι και παίρνοντας το 100% από τον κάθε ένα, όσο και στα αποδυτήρια όπου όλοι έχουν να λένε για το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.

Λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο ως μάνατζερ στα πρότυπα του Α.Βεγκέρ, που ο ίδιος θα επιλέξει τους παίκτες που θα πωληθούν, ή θα αποκτηθούν, όχι για να κονομήσουν κάποιοι μάνατζερ αλλά για να βάλει μερικά πολύτιμα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.Για την διοίκηση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, καθώς και τα προσεγμένα βήματα στην εξυγίανση της ομάδας πιστώνονται αναμφίβολα στο δίδυμο που την διοικεί. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με ένα πλάνο 3ετίας, η διοίκηση έχει βάλει υγιείς βάσεις θέτοντας ως στόχο την οικονομική ενδυνάμωση της ομάδας, την δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου και την σταδιακή άνοδο της ομάδας στις πρώτες θέσεις.

Το πιο σημαντικό ωστόσο από όλα είναι ότι η ομάδα αργά αλλά σταθερά αποκτά το κεφάλαιο εκείνο όπου θα χρηματοδοτεί τόσο το χρέος της ομάδας, όσο και τις επόμενες κινήσεις της. Για αυτό και πλέον οι πωλήσεις παικτών δεν αντιμετωπίζονται με δυσπιστία στην πλατεία(και προτιμότερες από στησίματα αγώνων, στοιχημάτων κτ.λ.π), αντιθέτως αποτελούν έναν από τους βασικούς αιμοδότες της ομάδας.

Το μόνο αρνητικό, τα λίγα εισιτήρια που κόβονται στο γήπεδο. Θα επικαλεστεί κάποιος την κρίση, τις καιρικές συνθήκες, την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους ψιθύρους για τον τάδε που έχει σχέση με τον Α ή με τον Β.Μόνο οι μεγάλες ομάδες γίνονται πραγματικά αυτόνομες και οικονομικά ανεξάρτητες μόνο αν στηρίζονται στον κόσμο τους. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες .Να ανακτηθεί η ψυχική επαφή με τον κόσμο. Και όπως λέει το παλιό σύνθημα των πανθήρων, Πανιωνάρα ζω για να σε δω όπως σε ονειρεύομαι...

Αναγνώστης: Ανδρέας Γιάνναρος

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια