Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σχεδιάζοντας τη νέα σεζόν...

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, αλλά μετά από πολλά χρόνια ήδη στον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ...

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, αλλά μετά από πολλά χρόνια ήδη στον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. 

Η φετινή αγωνιστική περίοδος κυλάει εξαιρετικά, χωρίς το άγχος του υποβιβασμού -όπως τα τελευταία χρόνια- και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου μπορούν να βάλουν από τώρα μπροστά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το επόμενο διάστημα θα κληθεί από την διοίκηση ο Γιώργος Μασούρας για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Βαλεντίνος Βλάχος. Θυμίζουμε, πως ήδη έχει επεκτείνει την συνεργασία του ο Χρήστος Τασουλής.

Από εκεί και πέρα -και εφόσον πάνε όλα καλά με το θέμα της αδειοδότησης- υπάρχει και το μεταγραφικό κομμάτι, με τους κυανέρυθρους να εξετάζουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι Παπαγωργίου, Ντιγκινί του Πανθρακικού, ο Αναστασιάδης της Καλλονής, αλλά κι άλλοι νεαροί και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές τόσο από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όσο και από την δεύτερη κατηγορία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εφόσον πάρει η ομάδα εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη νέα χρονιά, τότε θα γίνουν άμεσα κινήσεις για την ενίσχυση του κυανέρυθρου ρόστερ, ώστε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να παρουσιαστεί ένας Πανιώνιος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, με στόχο φυσικά τις υψηλότερες θέσεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια