Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ασταμάτητοι Πάνθηρες!

Ο εξαιρετικός Πανιώνιος «πάτησε» με 2-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και ισοβάθμησε με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι κυαν...

Ο εξαιρετικός Πανιώνιος «πάτησε» με 2-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και ισοβάθμησε με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, πέτυχαν δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν κι άλλες ευκαιρίες και στο φινάλε του αγώνα γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκαν οι Ανσαριφάρντ και Καραμάνος.

Ο σύλλογος του Αγρινίου είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 53', όπου ο Ρουσκουγέδα είδε δωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αρετόπουλου.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα τρία λεπτά απείλησε δύο φορές. Αρχικά το επικίνδυνο γύρισμα του Μασούρα στην περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού και εν συνεχεία το σουτ του Μπαργκάν πέρασε άουτ.

Ο Ιστορικός έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, όμως στο 15’ οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση τους έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Κάπελ έκανε το γύρισμα και ο Μαρκόφσκι προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες να μην ανεβάζουν ρυθμούς, με τους παίκτες του Ουζουνίδη να έχουν μεν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 30’ ο Μασούρας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Κυριακίδης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Μασούρας έδωσε ωραία την μπάλα στον Μπακασέτα, αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στη κίνηση, με τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος ξανά μπήκε πιο δυνατά ο Πανιώνιος και στο 53’, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Μπαργκάν, ο Ρουσκουγέδα αναγκάστηκε να τον ανακόψει αντικανονικά, παίρνοντας σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αρετόπουλου. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο για τη συνέχεια του ματς.

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μπαρκάν, με τον Κυριακίδη όμως να μπλοκάρει το σουτ του παίκτη του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και περισσότερο πίεζαν και στο 64’ η αλλαγή του Ουζουνίδη, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ιρανός επιθετικός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος, ο οποίος είχε βρει για τα καλά τον ρυθμό του, κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Τασουλής έκανε μία εξαιρετική σέντρα και ο Καραμάνος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το δεύτερο τέρμα του Ιστορικού προκάλεσε ενθουσιασμό στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, με τους φίλους της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες σε κάθε τους ενέργεια.

Βλάχος και Ανσαριφάρντ απείλησαν στη συνέχεια τον Κυριακίδη, ο οποίος αντέδρασε σωστά και έσωσε την ομάδα του από ένα ακόμη γκολ.

Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν την ομάδα και να της ζητάνε την πρόκριση το Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ.

Το φιλμ του αγώνα

2’: Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τους αμυντικούς του Παναιτωλικού να διώχνουν.

3’: Σουτ του Μπαργκάν, η μπάλα άουτ.

15’: Γύρισμα του Κάπελ, ο Μαρκόφσκι προ κενής εστίας στέλνει την μπάλα άουτ!

30’: Ο Μασούρα δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

34’: Γύρισμα του Μπακασέτα, με γροθιές διώχνει ο Κυριακίδης.

37’: Ωραία πάσα του Μασούρα στον Μπακασέτα, αυτός κάνει το σουτ στην κίνηση, με τον Κυριακίδη να διώχνει δύσκολα.

52’: Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρουσκουγέδα, με δέκα ο Παναιτωλικός!

53’: Φάουλ του Μπαργκάν, μπλοκάρει ο Κυριακίδης.

64’ ΓΚΟΟΟΟΛ!: Ο Καρίμ παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Ιστορικό.

69’: Σουτ του Πάουλο, έδιωξε ο Διούδης.

70’ ΓΚΟΟΟΟΛ!: Ωραία σέντρα του Τασουλή, δυνατή κεφαλιά του Καραμάνου και 2-0 για τον Πανιώνιο

73’: Σουτ του Βλάχου, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

77’: Καλό σουτ του Ανσαροφάρντ, σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Βλάχος, Τζανδάρης, Σιώπης, Μπακασέτας (84’ Καθάριος), Μασούρας (80’ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (59’ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66’ Κουτρομάνος), Κάπελ (81’ Μουνιόζ), Μαρκόφσκι (76’ Βασιλείου).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια