Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν χάνουμε λέμε....

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** «Kυανέρυθρα» αδέρφια σας χαιρετώ. Οπως καταλάβατε η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Ακόμα και σε &q...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** «Kυανέρυθρα» αδέρφια σας χαιρετώ. Οπως καταλάβατε η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Ακόμα και σε "μέτριες" εμφανίσεις ο Ιστορικός δεν χάνει και αυτό είναι πολύ μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοια ματς, όπως αυτά με τη Καλλονή ή τη Βέροια, τα χάναμε με σχεδόν κάτω τα χέρια. Η κούραση, πνευματική και αγωνιστική, είναι απόλυτα φυσιολογική, αλλά και πάλι η ομάδα παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα μείναμε 11 ματς σερί αήττητοι και ισοφαρίσαμε ρεκόρ 30ετίας.

Ολη η χρονιά, όλη η σεζόν αποτυπώνεται στη φράση του Τάσου Μπακασέτα: «Θέλουμε να γράψουμε τα ονόματα μας στην ιστορία του Πανιωνίου». Τέτοιους παίκτες θέλουμε στον Ιστορικό.
*** Τη Κυριακή κερδίζουμε τον Λεβαδειακό και κάνουμε νέο ρεκόρ. Και μόνο αυτό είναι σπουδαίο επίτευγμα για τα παιδιά του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο στόχος παραμένει η απόκτηση άδειας για Ελλάδα & Ευρώπη. Είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για την Ευρώπη, αλλά οι παράγοντες του Ιστορικού θα προσπαθήσουν έτσι ώστε οι κόποι της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο να δικαιωθούν.

*** Ο μήνας είναι Φλεβάρης και ο Πανιώνιος είναι στη ΤΕΤΑΡΤΗ θέση της βαθμολογίας. Μετά από πολλά, πολλά χρόνια η ομάδα όχι έχει «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονή, αλλά διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα play off. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν δημιουργήσει αυτή την εξαιρετική ομάδα, σε όσους αγωνίζονται εντός και εκτός γηπέδων να είμαστε όλοι οι Πανιώνιοι περήφανοι. Μετά από χρόνια ο Ιστορικός έγινε και πάλι αγαπητοί και συμπαθείς σε όλους τους «αντίπαλους» φιλάθλους. Μα πάνω απ’ όλα ο Πανιώνιος είναι πλέον σεβαστός και υπολογίσιμος μέσα στα γήπεδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέοι Πανιώνιοι.

*** Φυσικά η πορεία του Πανιωνίου ενοχλεί. Το ποδοσφαιρικό κατεστημένο δεν θέλει ανταγωνιστικό & υγιή τον Ιστορικό. Τον θέλει «μικρό», «κακόμοιρο» και «μπαταξή» για να μπορεί να του κλέβει παίκτες. Η ιστορία είναι γνωστή και πολύ πρόσφατη. Το κατεστημένο έχει τρόπους να «αντιδρά», εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Εντός γηπέδων βλέπουμε τις διαιτησίες που έχει ο Πανιώνιος. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό μας έχουν κλέψει τουλάχιστον 8 βαθμούς. Που σημαίνει ότι θα είμασταν με 44 βαθμούς μόνοι τρίτοι. Όμως το σύστημα «δουλεύει» και εκτός γηπέδων. Ξαφνικά (;) ασκήθηκε δίωξη σε Πανιώνιο και Εργοτέλη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Στέφανο - Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Παγκρήτιο στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς -όπως τονίστηκε- θεωρήθηκε ύποπτο για χειραγώγηση. Αν είναι δυνατόν. Ένα ματς που έγινε από το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια των κρητικών ήταν και καλά «στημένο». Φυσικά η ΠΑΕ απάντησε και πολύ καλά έκανε. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να μείνει στις ανακοινώσεις. Πρέπει αν εξετασθεί η πιθανότητα να κινηθεί ο Ιστορικός νομικά για να προστατεύσει την αξιοπρέπεια του. Φτάνει πια. Ο ιστορικότερος σύλλογος του Ελληνισμού ΑΠΑΙΤΕΙ σεβασμό. Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Φτάνει πια!

*** Εχει γίνει ευχάριστη ρουτίνα η πορεία της ομάδας μπάσκετ. Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ. Δεν μας χωράει ρε η Β’ εθνική. Οι παίκτες το κατάλαβαν, ο προπονητής το ίδιο και τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ηττα στο χαντμπολ & το μπάσκετ γυναικών, νίκη στο βόλεϊ γυναικών και η ζωή συνεχίζεται. Γιατί δεν γίναμε Πανιώνιοι για τις νίκες καιν του τίτλους. Γίναμε για τη προσπάθεια, για τη μνήμη, για το ήθος. Για τις χαμένες πατρίδες, για τη Σμύρνη που μέσα σε μια μέρα κάηκε, για τους χιλιάδες Ελληνες που έχασαν τη ζωή τους. Γιατί ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με την ιστορία του Ελληνισμού…

*** Στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Και μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια