Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ16: Ισοπαλία με Ολυμπιακό

Ισόπαλη 0-0 έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κ16 του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακού. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την ομάδα...

Ισόπαλη 0-0 έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κ16 του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την ομάδα του Ιστορικού να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο και τελικά να αποσπάει την ισοπαλία.

Μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής της ομάδας Κ16 του Πανιωνίου Πέτρος Κοντοβράκης, δήλωσε στο αθλητικό σάιτ "Football-Academies":

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην τακτική, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από την προσήλωση τους στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και ακολουθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες, είχαμε πολύ καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και δημιουργήσαμε κάποιες τελικές προσπάθειες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό να δώσουμε στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο και πάνω από όλα να διασκεδάζουν το παιχνίδι...»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Δήμος, Φυτόπουλος,Ντουμάνης Καρυπίδης, Παπαγεωργίου, Κοντός. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Ζώτος, Παπαγγελής , Γιαννακίδης,Τσερκώνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Πέτρος Κοντοβράκης): Σκορδάκης, Παπαδιονυσίου, Γεωργάκας, Μπρότσι, Κορόνι, Φλαμπούρης, Αναστασίου, Στρίκος, Νικολιάς, Τσερεκώφ, Δαυίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γρίβας, Μαράτος, Χάσκα,Μπορμπούλης, Χάσκα, Τσουμανάη, Καλαμάτας, Κακοσαίος, Μαρκαντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια