Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρελθόν ο Χατζηισαΐας

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια έπειτα από διαπραγματεύσεις και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας αποτελεί ουσια...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έδωσαν τα χέρια έπειτα από διαπραγματεύσεις και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ιστορικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική προσφορά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης κρίθηκε συμφέρουσα για τον Πανιώνιο, ενώ η ομάδα αναμένεται ναι διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστική είναι μεταξύ άλλων και η σχετική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως ο ''Χατζη'' παίρνει το δρόμο προς τη συμπρωτεύουσα.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Ιγκόρ Τούντορ τον επιλέξει για τον επαναληπτικό της
Τούμπας στις 11 Φεβρουαρίου, θα έχει πετύχει κάτι πολύ σπάνιο. Να αγωνιστεί δηλαδή σε αγώνα νοκ-άουτ διοργάνωσης και με τις 2 αντίπαλες ομάδες που αποτελούν το ζευγάρι καθώς η τελευταία του εμφάνιση με την κυανέρυθρη φανέλα ήταν απέναντι στη νέα του ομάδα, στην πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου στις 27 Ιανουαρίου.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετικός όρος από πλευράς Πανιωνίου, ώστε ο παίκτης να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό  της Τούμπας. Αυτό, φυσικά, θα γίνει γνωστό άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια