Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Τούμπα»

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Ιστορικ...

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε τόσο τα παιχνίδια Κυπέλλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και στο ενδεχόμενο μεταγραφή του Χατζηισαϊα στον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα μετά το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι το μεγάλο φαβορί. Θα γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Τούμπα. Να δούμε τώρα εμείς αν θα φύγουν άλλοι παίκτες και αν θα μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε. Όλες αυτές οι φήμες περί αποχωρήσεων επηρέασαν την ομάδα και αυτό φάνηκε στην αρχή, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια στο ματς χωρίς πάντως να υπάρξουν πολλές φάσεις στον αγώνα. Έχουμε βρει μία συνοχή και καταλαβαίνεται ότι αν φύγει κάποιος θα είναι ένα πρόβλημα. Αν δεν γίνουν αποχωρήσεις θα διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στην Θεσσαλονίκη, έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα».

Για το θέμα του Χατζηισαϊα: «Ξέρω ότι γίνονται συζητήσεις. Δεν είναι πρόβλημα ότι θα πουλήσουμε κάποιους παίκτες, αλλά είμαστε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτες, με δεδομένο και τον περιορισμό μεταγραφών που έχουμε»

Για το αν υπάρχει περίπτωση πώλησης και του Μπακασέτα: «Ένας νομίζω ότι θα φύγει, όχι δύο. Δεν γίνεται να βρεις τόσο άμεσα παίκτη να αντικαταστήσει τον Χατζηισαϊα. Από την στιγμή που πήραμε τον Μπαργκάν που είναι άνω των 24, έχουμε πρόβλημα με τις μεταγραφές, θα δούμε».

Για το αν έχει παράπονο για τις αποχωρήσεις παικτών: «Δεν είναι παράπονο, απλά δεν υπήρχε λόγος όλα αυτά να βγουν πριν από το παιχνίδι. Κανείς προπονητής δεν θέλει να φεύγουν οι παίκτες, αλλά στην ομάδα μας είναι αναγκαίο να φύγει κάποιος παίκτης για την οικονομική κατάσταση της ομάδας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια