Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αχ αυτά τα δοκάρια...

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, μη μπορώντας να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ. Ο Ιστο...

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, μη μπορώντας να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

Ο Ιστορικός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε δύο δοκάρια, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην σημαντική νίκη.

Οι κυανέρυθροι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στην "επανάληψη" έριξαν ρυθμούς και έτσι το 0-0 δεν άλλαξε.

Οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

To παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ απείλησε την εστία του Μπαντή. Ο Βλάχος έκανε μία σέντρα-σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ιστορικός είχε διπλή τεράστια ευκαιρία. Αρχικά ο Ανσαριφάρντ με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και εν συνεχεία ο Μασούρας στάθηκε άτυχος, καθώς το δυνατό σουτ που έκανε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αστέρα.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν εκ νέου την εστία του Αστέρα στο 17’. Ο Οικονόμου έκανε το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Μπαντή να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 21’ ήταν η σειρά του Καρίμ να απειλήσει. Ο Ιρανός έκανε ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα όμως να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το τσουχτερό κρύο να είναι κάτι παραπάνω από έντονο στη Νέα Σμύρνη.

Στο 37’ ο Καρίμ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κόντραρε σε αμυντικό του Αστέρα και πέρασε κόρνερ.

Στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησαν να βρουν την άμυνα του Πανιωνίου μην οργανωμένη για να «χτυπήσουν».

Στο 57’ ο Στανισάβλιεβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ στη κίνηση, ο Διούδης όμως έλεγχε την πορεία της μπάλα, η οποία πέρασε άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Μασούρας έκανε την σέντρα, ο «Μπάκα» έπιασε εντυπωσιακό γυριστό σουτ στη κίνηση, με τον Μπαντή όμως να αντιδράει σωστά και να σώζει την εστία του.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να δίνουν δυνατές μονομαχίες, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Πανιώνιο όσο περνούσαν τα λεπτά να πίεζε περισσότερο.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

3’: Σέντρα – σουτ του Βλάχου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

5’: Διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Ανσαριφάρντ με προβολή δεν μπορεί να σκοράρει και το σουτ του Μασούρα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαντή.

17’: Πολύ δυνατό σουτ του Οικονόμου, δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαντής.

18’: Κεφαλιά του Μασούρα, η μπάλα ψηλά άουτ.

21’: Ατομική ενέργεια και σουτ του Καρίμ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

32’: Μακρινό σουτ του Φούντα, εύκολα μπλόκαρε ο Διούδης.

37’: Σουτ μέσα από την περιοχή του Ανσαριφάρντ, η μπάκα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

50’: Άστοχο μακρινό σουτ του Μπερτόλιο.

57’: Σουτ στη κίνηση από τον Στανισάβλιεβιτς, η μπάλα άουτ.

65’: Σέντρα ο Μασούρας, μονοκόματο γυριστό σουτ ο «Μπάκα», ο Μπαντής σώζει την εστία του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Μασούρας (73’ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (90' Καθάριος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης, Αλόκο, Γκοϊάν, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44’ λ.τρ. Λανζαρότε), Μπερτόλιο (70’ Φερνάντες), Στανισάβλιεβιτς (81’ Ιγκλέσιας), Γιάννου

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια