Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάρα πολύ καλή ομάδα ο Πανιώνιος»

Ανταγωνιστικός στάθηκε ο Εργοτέλης κόντρα στον Πανιώνιο και σε αυτό στάθηκε ο Στα'υρος Λαμπράκης. Παράλληλα, ο προπονητής των Κρητ...

Ανταγωνιστικός στάθηκε ο Εργοτέλης κόντρα στον Πανιώνιο και σε αυτό στάθηκε ο Στα'υρος Λαμπράκης.

Παράλληλα, ο προπονητής των Κρητικών αναφέρθηκε και στο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα του, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Και στα δύο παιχνίδια που έγιναν ο Πανιώνιος ήταν ελαφρά καλύτερος από εμάς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι σταθήκαμε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να μεταδώσουμε άγχος στον Πανιώνιο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, που πραγματοποιεί δίκαια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Εργοτέλης: «Εμείς αποφασίσαμε ότι θα παίξουμε το σημερινό παιχνίδι και το ματς με τα Τρίκαλα και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχουμε κάποιο νέο».

Από την πλευρά των παικτών του Εργοτέλη ο Κυριακ'οπουλος τόνισε:

«Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και κρίθηκε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε το γκολ, όμως μετά το ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια