Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ: «Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις»

Τα έντονα παράπονα της, για την διαιτησία που συνάντησε η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ στο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο, εξέφρασε η διοίκηση ...

Τα έντονα παράπονα της, για την διαιτησία που συνάντησε η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ στο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο, εξέφρασε η διοίκηση του Πανιωνίου με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

"Την Κυριακή στην Κόρινθο είδαμε ένα δράμα. Ο διαιτητής Γεμενης δημιούργησε νέους κανονισμούς και με μεγάλη προσπάθεια γυρισε το 0-2 σε 3-2 κάνοντας ένα γήπεδο ζούγκλα.

Ζήσαμε πρωτογνωρες καταστάσεις με νέους κανονισμούς και αποβολή του προπονητή μας. Η πρόκληση ομως και η βωμολοχιες από τους διαιτητές προς τον αποστολη του Πανιωνίου ειναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει και αποτελει ντροπή για το άθλημα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου υποσχεται οτι θα προστατεύσει τα δικαιώματα και την ιστορία του Συλλόγου μας καθως και την προσπάθεια των αθλητών.

Υγ. Δεν έχει νόημα να απαριθμησουμε τις φάσεις και τα λαθη γιατί θα χάσουμε την ουσία. Για κακή τύχη των διαιτητών υπάρχει βίντεο του χθεσινού αγώνα παρατράγουδο.

Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ".

Δεν υπάρχουν σχόλια