Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόσο ακόμα; (photos)

Του Γιώργου Καρμίρη Η συμβολή της διαιτησίας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστική, ώστε ο Πανιώνιος να στερηθεί βαθμούς ή βαθμό στη...


Του Γιώργου Καρμίρη

Η συμβολή της διαιτησίας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστική, ώστε ο Πανιώνιος να στερηθεί βαθμούς ή βαθμό στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

Η φάση με το γκολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Μετά την Τούμπα και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήρθε ως... κερασάκι στην τούρτα μία ακόμη διαιτητική "παράσταση" κατά του Πανιωνίου, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Ο Κιοτζένης και οι βοηθοί του ξεκίνησαν το... έργο τους από τα πρώτα λεπτά. Στο 10' ο Ναπολεόνι ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, στο τετ α τετ που βγήκε με τον Διούδη, όμως το σημαιάκι του βοηθού έμεινε κάτω!

Αποκορύφωμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν η φάση του 40ου λεπτού. ο διαιτητής από την Ξάνθη είδε πέναλτι του Χατζηισαϊα στον Ναπολεόνι. Το θέμα είναι ότι την παράβαση την είδε μόνο ο ίδιος, δίνοντας την ευκαιρία στον Ατρόμητο να προηγηθεί από το... πουθενά. Βέβαια, ο Διούδης δεν του έκανε το χατήρι!

Η φάση με το γκολ της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη
Και ενώ στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανιώνιος ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλο του, ήρθε το 87ο λεπτό, όπου η διαιτησία έκλεισε τα... μάτια -ναι καλά καταλάβατε ξανά κατά του Ιστορικού- και μέτρησε γκολ του Ατρόμητου, το οποίο έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ (όπως ακριβώς και στον αγώνα με την ΑΕΚ).

Ο Λαζαρίδης των γηπεδούχων έκανε το σουτ, ο Λε Ταλέκ ήταν εκτεθειμένος μπροστά από τον Διούδη, επηρεάζοντας σαφώς το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του Πανιωνίου και φυσικά το γκολ δεν θα έπρεπε να κατακυρωθεί. Διαιτητής και επόπτης, όμως, είπαν να... αλλάξουν τον κανονισμό, να μετρήσουν το τέρμα και έτσι απλά να "σβήσουν" την προσπάθεια των παικτών του Πανιωνίου!

Η φάση με το γκολ του Ατρόμητου στο Περιστέρι
Πλέον το ερώτημα των φίλων του Ιστορικού -και όχι μόνο- είναι ένα: Πόσο ακόμα θα συνεχιστούν αυτές οι -επιεικώς- άδικες διαιτησίες κατά του Πανιωνίου;

Μάλλον, το γεγονός πως ο Πανιώνιος βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία "πονάει" κάποιους και βρίσκουν εξωαγωνιστικές λύσεις για να τον σταματήσουν.

Πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι πως ο Πανιώνιος τόσα χρόνια έχει βιώσει την αδικία πολύ καλά στο πετσί του και ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Αυτό θα γίνει και φέτος. Η ομάδα του Ουζουνίδη βγάζει υγεία και με την αγωνιστική της παρουσία θα συνεχίσει να... ενοχλεί πολλούς!

*Το άρθρο αναφέρεται στα τραγικά σφυρίγματα στην Σούπερ Λιγκ. Αν πιάσουμε και το Κύπελλο (βλέπε πέναλτι στον Εργοτέλη) δεν θα τελειώσουμε ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια