Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευκαιρία εδραίωσης στην πεντάδα

Τρία χρόνια αναμονής ήταν αρκετά. Το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) ο Ιστορικός περιμένει τη νεοφώτιστη ΑΕΚ με στόχο την επιστροφή στις νί...

Τρία χρόνια αναμονής ήταν αρκετά. Το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) ο Ιστορικός περιμένει τη νεοφώτιστη ΑΕΚ με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την εδραίωση στην πεντάδα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη γνώρισε την ήττα στην Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα επιστρέφει στο γήπεδό της θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και να βουλώσει στόματα.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας κι επιθυμία όλων στην Πλατεία είναι να παραμείνουν εκεί και να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή πορεία της ομάδας. Εκτός από βαθμολογικό κίνητρο, οι παίκτες του Ουζουνίδη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού θέλουν να βουλώσουν στόματα και να βάλουν στην θέση τους όλους αυτούς που με τα δημοσιεύματά τους προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη και να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα.

Στα αγωνιστικά, η τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού ο Τάσος Καραμάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ και ο Τάσος Μπακασέτας εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Ιστορικός θα αγωνιστεί με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης και Οικονόμου. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κόρμπος με τον Σιώπη, ενώ οι Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας θα αποτελέσουν την τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά της η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα αγωνιστεί με τους Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιο, Ντιντάκ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπουονανότε, Αραβίδη και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια