Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για τη νίκη

Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αντιμετωπίζει σήμερα (19/12, 15:00) ο Ιστορικός, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μαρί...

Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αντιμετωπίζει σήμερα (19/12, 15:00) ο Ιστορικός, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στην Τούμπα και την ισοπαλία με την ΑΕΚ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει αγωνιστικά και έχει ανάγκη το "τρίποντο".

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του για το εν λόγω ματς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τασουλής και Καραμάνος αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Κόρμπος είναι τιμωρημένος.

Η ενδεκάδα του Ιστορικού αναμένεται να αποτελείται από τους: Διούδη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Βλάχο, Σιώπη, Μητρόπουλο, Μπακασέτα, Μπουμάλ, Μασούρα (ή Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Διούδη, Ποζατζίδη, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Αργυρόπουλο, Μητρόπουλο, Σιώπη, Μπλέτσα, Μπακασέτα, Ντουρμισάι, Μασούρα, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βαλ. Βλάχο, Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου και Χαλκιαδάκη.

Η αποστολή τoυ Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Γκαρσία, Γοδόι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μίλος Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο του Περιστερίου, στις 15:00.

*Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του στο Περιστέρι. Αν και η κυανέρυθρη ΠΑΕ ζήτησε 500 εισιτήρια για τους οπαδούς του Ιστορικού, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Στάυρος Κοντονής πήρε την απόφαση να απαγορεύσει την μετακίνηση των φίλων των κυανέρυθρων.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια