Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε την... αρχή η Κ20!

Η Κ20 του Ιστορικού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Γλυφάδας, δείχνοντας έτσι τον.....

Η Κ20 του Ιστορικού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Γλυφάδας, δείχνοντας έτσι τον... δρόμο και στην πρώτη ομάδα!

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην σημαντική επικράτηση.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκε ο Καζβιρόπουλος, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  στο 81' έδωσε τη νίκη στους κυανέρυθρους.

Μάλιστα, οι παίκτες του Κοροπούλη στη συνέχεια προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, είχαν τις προϋποθέσεις, είχαν και ένα δοκάρι, με το 1-0 να μένει έως το φινάλε.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Αστράς, Πολυχρονιάδης, Σταυρόπουλος, Τζαφέρι, Πινιώτης, Καζβιρόπουλος, Βουκελάτος, Αντωνακόπουλος (Παναγιωτόπουλος), Δαβρής, Κερασίδης και Γκούμας (Μήτκας)

ΑΕΚ: Πάντος, Αντωνίου, Βλαχομήτρος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Γαλανόπουλος, Λίτσι, Γιαννούτσος, Κυριαζής, Παπάζογλου και Τσέλιος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια