Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν «ψήνεται» για ΟΦΗ ο Μητρόπουλος!

Πρόταση από τον ΟΦΗ φέρεται να έχει δεχτεί ο Παύλος Μητρόπουλος, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Ο δυναμικός αμυντικός μ...

Πρόταση από τον ΟΦΗ φέρεται να έχει δεχτεί ο Παύλος Μητρόπουλος, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Πανιώνιο.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος έχει χάσει φέτος την θέση βασικού στον Ιστορικό, μετρώντας λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει "γλυκαθεί" με την περίπτωση του 25χρονου άσου και μάλιστα φέρεται να του έχει καταθέσει και πολύ καλή οικονομική πρόταση, σε περίπτωση που αποχωρήσει τον Γενάρη από τον Πανιώνιο.

Ο ποδοσφαιριστής, από την μεριά του όμως, δεν φαίνεται να "ψήνεται" και ιδιαίτερα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική και έτσι οι Κρητικοί αναμένεται να μείνουν με την... επιθυμία.

Όπως και να έχει πάντως, ο Μητρόπουλος αναμένεται να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Νέα Σμύρνη. Θυμίζουμε, πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους, οπότε για να αποχωρήσει θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ή να παραχωρηθεί σε άλλον σύλλογο με μεταγραφή.

Να σημειωθεί πως επιθυμία του παίκτη, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον Ιστορικό, είναι να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια