Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμή να υπηρετείς τον Πανιώνιο»

Ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου, με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Επίκαιρα", μίλησε για τον Ιστορικό, τους στόχους...

Ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου, με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Επίκαιρα", μίλησε για τον Ιστορικό, τους στόχους του, την επόμενη μέρα και καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι τεράστια τιμή όχι μόνο για εμένα αλλά και για οποιοδήποτε άνθρωπο του αθλητισμού όταν καλείται να υπηρετήσει ένα σύλλογο σαν τον Πανιώνιο, του οποίου η ιστορικότητα, ο κόσμος και οι διακρίσεις, τον καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα και από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ευρώπη. Ο πάγκος της ομάδας αυτής δίνει μία υπεραξία σε οποιοδήποτε προπονητή αναλαμβάνει αυτό το πόστο, δεδομένου ότι από αυτό το πάγκο έχουν περάσει ιερά τέρατα της προπονητικής όπως ο Ίβκοβιτς, ο Τζούροβιτς, ο αείμνηστος Μάκης Δενδρινός, ο Κώστας Μίσσας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και 2 από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές της νέας γενιάς όπως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος».

«Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και το δικό του ειδικό βάρος. Είναι πάρα πολύ σημαντικό μία ομάδα με στόχους να μη χάσει στην έδρα της κανένα παιχνίδι και να προσπαθήσει να διεκδικήσει εκτός έδρας ό,τι καλύτερο μπορεί από τα χαρακτηριζόμενα παιχνίδια ως ντέρμπι». «Καλούμε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα, να μην απογοητεύεται, να εκδηλώσει την αγάπη του με τη μοναδικότητα που ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει να το κάνει αυτό και να είναι σίγουρος ότι όσοι ασχολούμαστε μ' αυτό το κομμάτι φέτος, θα δίνουμε τη ψυχή μας κάθε αγωνιστική για να τον κάνουμε χαρούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια