Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόντρα στον Εργοτέλη για τους «16»

Τον Εργοτέλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά ο Πανιώνιος για τον θεσμό του Κυπέλλου, Ελλάδος, αυτή τη φορά για την φάση των "16&qu...

Τον Εργοτέλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά ο Πανιώνιος για τον θεσμό του Κυπέλλου, Ελλάδος, αυτή τη φορά για την φάση των "16".

Αναμφίβολα η κληρωτίδα "χαμογέλασε" στον Ιστορικό, αφού οι Κρητικοί είναι ομάδα Football League και σίγουρα οι κυανέρυθροι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα για να πάρουν την πρόκριση για τους "8".

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16":

Εργοτέλης- Πανιώνιος
Πλατανιάς – Ατρόμητος
Χανιά – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή – ΠΑΟΚ
Βέροια – Ηρακλής

* Σημειώνεται πως τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο τριήμερο 5, 6 και 7 Ιανουαρίου ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν στις έδρες των "δυνατών" στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Μικρό μπέρδεμα στο ξεκίνημα της διαδικασίας

Να σημειώσουμε πως είχε επικρατήσει στο ξεκίνημα ένα μικρό μπέρδεμα, διότι μετά τον Εργοτέλη δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του Πανιωνίου, αλλά εκείνο της Βέροιας που ήταν επίσης στο β' γκρουπ δυναμικότητας. Το όνομα των "κυανέρυθρων" δεν ακούστηκε δυνατά και αυτό πήρε... ντόμινο και το δεύτερο ζευγάρι της Βέροιας με τον Ηρακλή μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και ποιος κληρώθηκε με ποιον.

Εντέλει, όλα διευθετήθηκαν στη συνέχεια και η διαδικασία προχώρησε κανονικά. Δεν υπήρξε άλλωστε κάποια διαμαρτυρία από τους εκπροσώπους των ομάδων, απλά έγινε δυσκολότερη η δουλειά των δημοσιογράφων που κάλυπταν εκείνη την στιγμή την κλήρωση.

Για τον λόγο αυτό η ΕΠΟ εξέδωσε και ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα όσα αναπαράγονται σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες αναφορικά με τη διαδικασία κλήρωσης των ζευγαριών για την 3η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάάδων περιόδου 2015-2016, που διενεργήθηκε σήμερα, από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.

Πριν από την έναρξη της κλήρωσης η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σαφής και ξεκάθαρη σε όλους τους παριστάμενους, εκπροσώπους των ΠΑΕ και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή τους και προς απάντηση οποιασδήποτε απορίας προκαταβολικά, είχε διανεμηθεί σε όλους έγγραφο στο οποίο αναφέρονταν αναλυτικά και τα δύο γκρουπ δυναμικότητας αλλά και η διαδικασία που θα ακολουθείτο., βάσει όσων αναφέρονται στην προκήρυξη του Κυπέλλου και είναι γνωστά εδώ και μήνες στους ενδιαφερόμενους.

Οι παρόντες εκπρόσωποι των ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Στράτος Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Λάμπρος Μπίρδας (ΠΑΟΚ), Βασίλης Γκαγκάτσης (Πανιώνιος) και Φάνης Ξηνταβελώνης (Πλατανιάς) δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα.

Ίσως λίγη περισσότερη προσοχή και ησυχία σε μια τέτοια διαδικασία να βοηθούσε όσους δεν κατάλαβαν αυτό που όλοι οι άλλοι αντιλήφθηκαν, και να μην το βαφτίζουν με περισσή ευκολία «γκάφα», «φιάσκο», «παρωδία» κλπ. για να καλύψουν τη δική τους αβλεψία».

Δεν υπάρχουν σχόλια