Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια κίνηση αλληλεγγύης (photos)

Ο Πανιώνιος ξέρει καλά τι πάει να πει προσφυγιά και οι φίλαθλοι του συλλόγου δεν γινόταν να μείνουν ασυγκίνητοι στο προσφυγικό φαινόμεν...

Ο Πανιώνιος ξέρει καλά τι πάει να πει προσφυγιά και οι φίλαθλοι του συλλόγου δεν γινόταν να μείνουν ασυγκίνητοι στο προσφυγικό φαινόμενο που πήρε μεγάλη έκταση τους τελευταίους μήνες (και) στην Ελλάδα.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/11) πολλοί φίλοι του Ιστορικού -και όχι μόνο- πέρασαν από την πλατεία της Νέας Σμύρνης και πιο συγκεκριμένα έξω από τον "Γαλαξία" και άφησαν ρούχα, τρόφιμα και διάφορα άλλα πράγματα, τα οποία θα παραδοθούν στους πρόσφυγες της Μυτιλήνης.

Το έναυσμα δόθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ στην προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά οι Πάνθηρες και η ανδρική ομάδα βόλεϊ.

Μέλη των οπαδών του Πανιωνίου και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα συνοδέψουν την ομάδα βόλεϊ στο ταξίδι που θα κάνει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα πρωταθλήματος και θα παραδώσουν προσωπικά τα πράγματα που θα έχουν συγκεντρώσει σε κέντρο εθελοντών του νησιού.

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και μίλησαν  τόσο με τον Νίκο Παπαδόπουλο όσο και με εκπρόσωπο από το τμήμα βόλεϊ αλλά και των οπαδών.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου τόνισε:
«Είναι μία κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προς τους ανθρώπους αυτούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και έδωσαν σάρκα και οστά σε αυτή την πρωτοβουλία που πήρα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο που δίνει ότι μπορεί, ότι έχει, σε μία δύσκολη εποχή για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Θα πάμε στη Μυτιλήνη με μία αντιπροσωπία των Πανθήρων για να μπορέσουμε να κουβαλήσουμε όλα αυτά τα πράγματα που έχουν μαζευτεί, θα πάω και εγώ. Είναι και η σύμπτωση που τυχαίνει να παίζει και η ομάδα του βόλεϊ στη Μυτιλήνη».

Από την μεριά του ο εκπρόσωπο της ομάδα βόλεϊ, Άλμπερτ Νεόφυτος, είπε:
«Είναι μία ευχάριστη κίνηση, είναι και λίγη η αλήθεια είναι. Πάντως, είναι μία καλή και σωστή κίνηση, η οποία έχει ανταπόκριση από τον κόσμο και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα παραδώσουμε και οι ίδιοι σε αυτούς τους ανθρώπους. Εννοείται πως θα πάω και εγώ, όπως θα είναι εκεί και η ομάδα βόλεϊ να τα παραδώσουμε. Ξαναλέω, ότι δυστυχώς είναι λίγο ακόμα και αυτό. Στο μέλλον ας ελπίσουμε πως στο μέλλον θα γίνουν παραπάνω πράγματα».

Τέλος, ο εκπρόσωπος των οπαδών του Πανιωνίου συμπλήρωσε:
«Κάναμε μία κίνηση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες από την Συρία, συναισθανόμενοι ότι είμαστε και εμείς απόγονοι προσφύγων και γνωρίζουμε από τέτοιες κατατάσσεις. Έτσι κάναμε μία μικρή κίνηση, μία σταγόνα στον ωκεανό, για να συνδράμουμε όσο γίνεται. Με την ευκαιρία και του αγώνα της ομάδας βόλεϊ στη Μυτιλήνη θα παραδώσουμε εμείς τα πράγματα και θα έχουμε την σιγουριά ότι δεν θα πάνε δεξιά και αριστερά».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες, μέσα από τον φακό του panionianea.gr




Ο αθλητής του βόλεϊ Μάριος Βλαβιανός (αριστερά στην φώτο), ο Νίκος Παπαδόπουλος (κέντρο) και ο εκπρόσωπος του βόλεϊ Άλμπερτ Νεόφυτος (δεξιά)


Επιμέλεια - ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Κατερίνα Κοντού

Δεν υπάρχουν σχόλια