Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να γίνει ΠΑΣας!

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (28/11, 17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρ...

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (28/11, 17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στην Ξάνθη και άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο ευελπιστούν πως η ομάδα θα δείξει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπει ξανά στον... δρόμο των επιτυχιών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις ο έμπειρος τεχνικός, πιθανότατα οι Αργυρόπουλος, Τασουλής, Μασούρας και Ανσαριφάρντ θα πάρουν φανέλα βασικού, στις θέσεις των Βλάχου, Οικονόμου, Βιγιάλμπα και Καραμάνου.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι είναι οι εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 3: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ, Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ, VVIP: 70 Ευρώ.

Με Λίλα στη Νέα Σμύρνη

Στα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα, οι "παγουράδες" θα έχουν στην αποστολή τους τον Λίλα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Στρούνα, Κοζορώνη, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Σκόνδρα, Λίλα, Φερφελή, Σαπαλίδη, Ηλιάδη. Θα ενσωματωθούν και οι Κολιοφούκας, Μασούρας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια