Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

K17: Ήττα από Πλατανιά

H Κ17 του Πλατανιά  επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, στον Αλικιανό, για τη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α' ομίλο...

H Κ17 του Πλατανιά  επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, στον Αλικιανό, για τη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α' ομίλου, του πρωταθλήματος K17 της Super League.

H ομάδα του Δημήτρη Κουζινού είχε  την υπεροχή  στο μεγαλύτερο μέρος του ματς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε  αρκετές ευκαιρίες  είχε και  ένα δοκάρι

Ωστόσο ο Πλατανιάς ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ  στο δεύτερο μέρος όταν μετά από κόρνερ του Μαθιουδάκη  αμυντικός του Πανιωνίου προσπάθησε να διώξει, η μπάλα όμως κατέληξε στο Γιαννακίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης Πέτρος (Πατεράκης Νίκος, Μπαταγκιώνη Ιωάννα), της Ένωσης Χανίων.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαδάς, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Ξενοκτιστάκης, Αργυρουδάκης, Μαθιουδάκης, Καλιτσουνάκης, Αμαραντίδης Γ., Καβράκης, Γκιουράι, Αμαραντίδης Α. Έπαιξαν και οι: Γιαννακίδης, Αναγνωστόπουλος, Λέκκας, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Δαρδαμάνης, Αρβανίτης, Γιαννής, Κουτσιοποδιωτης, Ευαγγέλου, Οργκές, Σουρνάκης, Αδαμίδης, Δημητρόπουλος, Αναστόπουλος. Έπαιξαν και οι: Σπυρόπουλος, Χάντζος, Βέλμαχος, Βενάρδος, Μπουχούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια