Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποστολή και εισιτήρια με Ζάκυνθο

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση (01/12, 17:15) του Κυπέλλου, με αντίπαλο την Ζάκυνθο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρ...

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση (01/12, 17:15) του Κυπέλλου, με αντίπαλο την Ζάκυνθο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (30/11) με προπόνηση που έγινε στη Φυλή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Βαλ. Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Τασουλής, Καθάριος, Μητρόπουλος, Πινιώτης, Σιώπης, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μασούρας, Μπακασέτας, Ντουρμισάι, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Μπλέτσας.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα, η ΠΑΕ Πανιώνιο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ενόψει της αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο για το κύπελλο Ελλάδας, ανακοινώνει την ειδική προσφορά για τον φίλαθλο κόσμο της.

Στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ορίζεται Γενική Είσοδος 10 ευρώ, εκτός από την Θύρα 3 όπου σε αυτό τον αγώνα τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί στις 10:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 13:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη δηλώσει σε παλαιότερες αγορές τους το ΑΜΚΑ, ΔΕΝ χρειάζεται να το πράξουν εκ νέου.

Και σε αυτό το παιχνίδι, στη Θύρα 2 θα ισχύσει η μαθητική κερκίδα, όπου οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έως 15 ετών, αλλά και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης έως 15 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο με την επίδειξη των αντίστοιχων ταυτοτήτων τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια