Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να το... αλλάξει! (video)

Να πάει κόντρα στην... προϊστορία θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σαββατιάτικο (17/10) παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη. Ο Ιστορικ...

Να πάει κόντρα στην... προϊστορία θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σαββατιάτικο (17/10) παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ιστορικός στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει εντός έδρας με την ομάδα της Λέσβου, για την Σούπερ Λιγκ, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα.

Την σεζόν 2013-14 το ματς στη Νέα Σμύρνη έληξε 1-1. Για τον Πανιώνιο είχε σκοράρει ο Δημήτρης Κολοβός στο 54', ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 70' με τον Αναστασιάδη.

Οι ενδεκάδες εκείνου του αγώνα:

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Λάζνικ, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου

Καλλονή: Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ποντάνι, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Γιονάν Γκαρσία, Μανούσος, Περόνε

Το βίντεο



Την σεζόν 2014-15 η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να είναι απόλυτα εύστοχη στις αντεπιθέσεις της και να φύγει με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη με 2-0. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, η Καλλονή όμως πέτυχε τα γκολ με τους Κεϊτα (65'), Χουάνμα (81')

Οι ενδεκάδες εκείνου του αγώνα:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Γκέζος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας, Μπουμάλ, Κολοβός, Γιάννου

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Πιπίνης, Καλτσάς, Μίνγκας (61' Κεϊτά), Στεβάνοβιτς, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Χουάνμα

Το βίντεο



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια