Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στοιχεία και... λεπτομέρειες

*Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπουμάλ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παπαπέτρου (δεύτερη κίτρινη) για τα έντονα παράπονα που έκα...

*Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπουμάλ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παπαπέτρου (δεύτερη κίτρινη) για τα έντονα παράπονα που έκανε. Έτσι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναμένεται να εκτίσει την ποινή του στο ερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

*Μόνο την πρώτη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είχε πετύχει γκολ ο Πανιώνιος σε αγώνα πρωταθλήματος. Έτσι ο αγώνας με την Βέροια γίνεται ο δεύτερος που ο Ιστορικός δεν σκοράρει.

*Στο ματς με την Βέροια ο Πανιώνιος δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα, αφού οι κυανέρυθροι σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους είχαν πετύχει γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει σε όλο το ματς.

*Μετά από 18 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις έχασε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος. Τελευταία ήττα του ήταν με την Καλλονή για το πρωτάθλημα στις 9 Νοεμβρίου του 2014.

*Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση που ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας. Η πρώτη ήταν στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

*Αρκετές ήταν οι φορές που ο Γεωργιάδης «γκρίνιαζε» προς τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να τα… ακούει από την εξέδρα.

*Παρά την πίκρα της ήττας ο κόσμος του Πανιωνίου χειροκρότησε τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια τους, αλλά και γενικότερα για την έως τώρα αγωνιστική τους παρουσία στο πρωτάθλημα.

*Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα ναι μεν ήταν στεναχωρημένος για την ήττα, όμως εξέφραζε την ικανοποίησή του για την αγωνιστικότητα και την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του.

*Oι Πάνθηρες για ένα ακόμη παιχνίδι (όπως και με την Καλλονή) ανέρτησαν πανό για το "φακέλωμα" -όπως το χαρακτηρίζουν- με την κάρτα φιλάθλου στα γήπεδα. Το πανό ανέφερε: "Κάρτα-ΑΜΚ-φακέλωμα-ΑΦΜ.. Είναι ελεύθεροι πολίτες οι οπαδοί;"

*Αρκετοί σκάουτερ βρέθηκαν στα επίσημα του γηπέδου, για μία ακόμη φορά.

*Για πρώτη φορά αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την νέα λευκή εμφάνιση ο Πανιώνιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια