Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαν το... σπίτι του στο Αγρίνιο!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Η...

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και με σκόρερ του Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκη πέτυχε δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν στην "επανάληψη" με τον Κάπελ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Ιστορικού στην έδρα του Παναιτωλικού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού και στο πρωτάθλημα οι κυανέρυθροι είχαν φύγει νικητές από το Αγρίνιο με το ευρύ 5-1.

Το παιχνίδι

Αποφασισμένος για τη νίκη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος, καθώς έδειξε την ανωτερότητα του από τα πρώτα λεπτά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πατούσε καλά στο γήπεδο και στο 10ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Βιγιάλμπα έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα πλάγια, γύρισε προς το πέναλτι και ο Ανσαριφάρντ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιστορικός συνέχισε δυνατά και στο 31’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Τασουλής έβαλε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα πήγε στον Χαλκιαδάκη ο οποίος έγραψε το 0-2.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος έριξε τον ρυθμό του, έκανε συντήρηση δυνάμεων και με καλή αμυντική λειτουργία ουσιαστικά δεν άφηνε τον Παναιτωλικό να τον απειλήσει.

Οι γηπεδούχοι, όμως, στο 74’ ευτύχισαν να διασπάσουν την άμυνα του Ιστορικού και να μειώσουν σε 1-2. Ο Βιγιαφάνιες πέρασε δύο αντιπάλους του από δεξιά, έκανε και το γύρισμα και ο Κάπελ με πλασέ σκόραρε.

Στα επόμενα λεπτά ο Παναιτωλικός ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση, με τους παίκτες του Ουζουνίδη όμως να δείχνουν χαρακτήρα και με σωστή αμυντική λειτουργία να κρατούν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Έτσι, το 2-1 για τον Ιστορικό έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να μπαίνει με το… δεξί και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Παναιτωλικός (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Καμαρά (17' Μαρκόβσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (59' Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο (59' Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα.

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης (83' Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ (72' Καραμάνος), Καθάριος (63' Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

Tα γκολ: 
10' Ανσαριφάρντ (1-0)
31' Χαλκιαδάκης (2-0)
74' Κάπελ (1-2)

Πρόγραμμα
2η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ζάκυνθος (1 ή 2 ή 3/12)
3η αγωνιστική: Εργοτέλης-Πανιώνιος (15 ή 16 ή 17/12)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια