Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έδειξε ποιος είναι...

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα ήταν ο ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" τις εντυπώσεις στην επιβλητική νίκη του Ιστορικού στο Αγρίνιο επί του ...

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα ήταν ο ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" τις εντυπώσεις στην επιβλητική νίκη του Ιστορικού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. 

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έδειξαν εμπιστοσύνη στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό το Καλοκαίρι, τον έφεραν στη Νέα Σμύρνη και πλέον ο 21χρονος άσος δείχνει στοιχεία από την αξία του. Τρανό παράδειγμα η εκπληκτική του εμφάνιση στο 1-5 επί των "καναρινιών".

Η απόκτηση του Βιγιάλμπα πέρασε από αρκετές δυσκολίες μέχρι να ολοκληρωθεί. Αρχικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν πως θα ήταν ρίσκο να σπαταληθεί μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 που δικαιούταν να κάνει η ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα παιδί 21 ετών χωρίς εμπειρίες από την Ευρώπη.

Εν συνεχεία η Βελέζ απαίτησε να αλλάξει τους όρους της αρχικής συμφωνίας και να δώσει για ένα χρόνο και όχι για δύο, όπως ήταν η αρχική συμφωνία, δανεικό τον ποδοσφαιριστή στον Ιστορικό.

Τελικά, ο 21χρονος άσος αποκτήθηκε για ένα χρόνο, με... ορίζοντα διετίας, από τον Πανιώνιο, με τον Ουζουνίδη να ανάβει το... πράσινο φως, γνωρίζοντας βέβαια πως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να προσαρμοστεί πλήρως ο παίκτης στις συνθήκες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, ο Βιγιάλμπα γνώρισε αρκετές δυσκολίες -ειδικά- τις πρώτες εβδομάδες παρουσίας του στην Ελλάδα. Η απουσία άλλων Λατίνων έκανε δύσκολη την συνεννόηση, αλλά με την βοήθεια των Χριστόφορου Κόλα και Νίκου Γιάγκου, αλλά και με την προσθήκη του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, η... επικοινωνία βελτιώθηκε.

Η προσαρμογή του παίκτη πλέον έχει γίνει πιο εύκολη, έμαθε κάποιες ελληνικές; λέξεις, ενώ μαθαίνει και το... ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βιγιάλμπα αγωνίζεται -κυρίως- στα άκρα της επίθεσης. Στοιχεία που τον κάνουν και ξεχωρίζει είναι η ταχύτητα, η καλή του τεχνική και το γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια με την ίδια άνεση.

Ο Αργεντινός ήταν απολαυστικότατος στον αγώνα του Αγρινίου, άνοιξε τον... δρόμο προς τη νίκη με όμορφη ενέργεια και  άψογο τελείωμα, ενώ συμμετείχε και στα άλλα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Και όπως φαίνεται η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια