Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή και τα εισιτήρια

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βέροια (25/10,17:15). Η προετοιμασία...

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βέροια (25/10,17:15).

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Τα εισιτήρια
Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Παράλληλα το εκδοτήριο της Σοφούλη, θα είναι ανοικτό  από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 2: 10 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ
Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ
VVIP: 70 Ευρώ

Στον αγώνα θα λειτουργήσει κανονικά η μαθητική κερκίδα. Ολοι οι αθλητές των ακαδημιών του Πανιωνίου μέχρι 15 ετών, καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα 2, τμήμα της οποίας θα απαρτίζει την μαθητική κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια