Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με αλλαγές στο Αγρίνιο

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/10, 17:...

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/10, 17:15).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έως τώρα αγωνίζονται συνεχώς στο πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής.

Ανάμεσα σε αυτούς αναμένεται να είναι οι Μητρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού και οι Πατσατζόγλου, Καθάριος.

Ο Μπουμάλ θα απουσιάσει δεδομένα, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ανάσες θα πάρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει έως τώρα το... κουπί.

Οι κυανέρυθροι αναχώρησαν για το Αγρίνιο το πρωί της Τρίτης (27/10) και το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (28/10).

Η αποστολή που ταξίδεψε στο Αγρίνιο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Διούδης, Γιαννιώτης, Πατσατζόγλου, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Βλάχος, Ποζατζίδης, Μητρόπουλος, Καθάριος, Σιώπης, Χαλκιαδάκης, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Ντουρμισάι, Πινιώτης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια