Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Να γεμίσουμε το γήπεδο όπως παλιά»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ιστορικός, όπως δήλωσε στα panionianea.gr ο Παναγιώτης Κόρμπος. Συν...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ιστορικός, όπως δήλωσε στα panionianea.gr ο Παναγιώτης Κόρμπος.




Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο αρχηγός του Πανιωνίου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την σημαντική επικράτηση της ομάδας, για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και για το πως περιμένει τη συνέχεια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον δικό του ρόλο στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, καθώς είναι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας,  ενώ τόνισε πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να επιστρέψει μαζικά ο κόσμος δίπλα στον σύλλογο και να γεμίσει το ξανά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Κόρμπου στα panionianea.gr

-Παναγιώτη πετύχατε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού…

«Σίγουρα είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ και λέγαμε πως θέλαμε μόνο τη νίκη στο ματς και με αυτό το σκεπτικό αγωνιστήκαμε. Προσπαθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και φτάσαμε στην επικράτηση».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Κακά τα ψέματα το θέμα της νίκης κρίθηκε στο γκολ του Μπακασέτα. Καταφέραμε να προηγηθούμε και η άμυνα μας ξανά ήταν εξαιρετική. Έχουμε σφίξει αμυντικά σε σχέση με πέρυσι. Καταφέραμε να βγάλουμε και σωστές επιθετικές ενέργειες και πιστεύω ότι όταν μπουν όλα τα παιδιά στο 100% τότε θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην επίθεση».

-Στο άκουσμα του προγράμματος των πρώτων αγωνιστικών πολλοί βιάστηκαν να «καταδικάσουν» τον Πανιώνιο. Καταφέρατε όμως σε τρία παιχνίδια να πάρετε δύο νίκες. Το περίμενες;

«Εμείς από την αρχή πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Είχαμε κλείσει τα αυτιά μας σε ότι έλεγαν, είχαμε το μυαλό μας στην ομάδα μας, είχαμε ως στόχο τη νίκησε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι το μεγάλο όπλο του Πανιωνίου είναι τα αποδυτήρια μας. Είμαστε πραγματικά μία οικογένεια και είδατε στο γκολ όλος ο πάγκος έτρεξε κατευθείαν μέσα να πανηγυρίσει, δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει και ποιος μπαίνει αλλαγή. Όλοι κοιτάμε και θέλουμε το καλό του Πανιωνίου».

-Η ομάδα και φέτος έχει νεανικό ρόστερ και θεωρείσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες. Μίλησε μου για τον ρόλο που έχεις στην ομάδα…

«Εντάξει βάσει συμμετοχών και βάσει ηλικίας είμαι λίγο, ελάχιστα, μεγαλύτερος . Παίζω κάποιες φορές τον ρόλο του κακού μπαμπά, ξέρουν όμως ότι το κάνω επειδή τους αγαπάω. Φυσικά μπορεί να μου φωνάξουν και αυτοί, δεν έχει σημασία αν μου φωνάξει κάποιος μικρότερος σε ηλικία, όλοι είμαστε το ίδιο στην ομάδα, όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ένιωθα ότι βρίσκομαι χρόνια εδώ, όλοι με αγκάλιασαν από την αρχή. Πιστεύω δεν παίζει ρόλο το νεαρό της ηλικίας. Χίλιες φορές να έχω αυτούς συμπαίκτες, παρά να έχω, σε εισαγωγικά, έμπειρους, καθώς η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο και εξαιρετικοί χαρακτήρες όλοι τους».

-Πως περιμένεις από εδώ και πέρα τη συνέχεια;

«Η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όπως έχουμε κάνει δύο νίκες συνεχόμενες, μία σε δύσκολη έδρα και μία με τον Παναθηναϊκό, έτσι μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα και πολύ εύκολα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Τρεις βαθμούς πήραμε, δεν κάναμε κάτι , ακόμα 3η αγωνιστική είναι και έχουμε έξι βαθμούς. Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε που είμαστε».

-Ο στόχος της ομάδας ;

«Η διοίκηση έχει θέσει έναν στόχο, όμως από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι στόχοι μπορούν να αλλάξουν, μπορεί να μείνουν και οι ίδιοι, κανείς δεν ξέρει. Εμείς δεν θέτουμε κάποιο στόχο, εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίρνουμε βαθμούς για να σωθούμε γρήγορα και αν καταφέρουμε και γεμίσουμε το γήπεδο μας όπως παλιά, γιατί εγώ την έχω δει τη Νέα Σμύρνη γεμάτη, θα είναι ότι καλύτερο θα έχουμε καταφέρει».

-Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο κόσμος του Πανιωνίου ήταν στο πλευρό σας. Πόσο σας βοήθησε η στήριξη του στο ματς;

«Φυσικά και μας βοήθησε πολύ. Ειδικά προς το τέλος του αγώνα, που λογικά ήταν να υπάρξει κούραση από την πίεση που θα ασκούσε ο αντίπαλος, οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για εμάς και μας βοήθησαν πολύ στην ψυχολογία μας. Τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας. Δεν πιστεύω, όμως, εγώ προσωπικά ότι είναι μόνο αυτός ο κόσμος του Πανιωνίου, είναι περισσότερος και το ξέρω καλά. Το 2003 που ξεκίνησα την καριέρα μου του γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτο, έχω προλάβει τις καλές μέρες του Πανιωνίου, με ευρωπαϊκές στιγμές, όπως κόντρα στην Μπαρτσελόνα και φυσικά τους Ρεκόμπα, Εστογιανόφ κλπ. Αυτά λέω και στους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να επιστρέψει μαζικά ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και να καταφέρουμε να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο όπως τότε».

Δεν υπάρχουν σχόλια