Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στο... σπίτι του!

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ιστορικός απόψε (13/09,20:30) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπε...

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ιστορικός απόψε (13/09,20:30) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη θέλει στον πρώτο της επίσημο εντός έδρας αγώνα να πάρει τη νίκη και να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από το "διπλό" στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή και αν μη τι άλλο η ψυχολογία στα αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα καλό.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, θέση βασικού θα πάρει ο Καραμάνος στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Β. Βλάχος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας στην θέση του τιμωρημένου Αργυρόπουλου.

Πιο αναλυτικά η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Βλάχο, Ρισβάνη, Χαστζηισαϊα, Οικονόμου, Σιώπη, Κόρμπο, Μπουμάλ, Μπακασέτα, Μασούρα, Καραμάνο.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Τασουλής, Μητρόπουλος.

Η αποστολή του Πανιωνίου
Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Πατσατζόγλου, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι.

H αποστολή του Παναθηναϊκού
Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Τελάντερ, Αμπέντ.

Τα εισιτήρια
Η ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα είναι ιιδαίτερα αυξημένη από τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι αναμάνεται να δώσουν βροντερό παρόν  στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Σήμερα (13/09), την ημέρα του αγώνα, η πώληση των εισιτηρίων στο εκδοτήριο του Αγ. Ανδρέα έχει ξεκινήσει από το πρωί και από τις 12:00 θα ξεκινήσει η πώληση  και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη. Και τα δύο εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά πως οι φίλαθλοι του Πανιωνίου για την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους, όπως αναφέρει ο νέος νόμος, την Αστυνομική τους Ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ.  Τα παιδιά έως 10 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια