Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνέχεια στο καλό ξεκίνημα...

Να συνεχίσει το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (23/09, 18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα...

Να συνεχίσει το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (23/09, 18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες (με Ηρακλή εκτός και ΠΑΟ εντός) και έχοντας καλή ψυχολογία θέλουν να φύγουν με βαθμούς ή βαθμό από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Σαφώς και η ομάδα του Αστέρα είναι ιδιαίτερα δυνατή και μία από τις πιο σταθερές των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, όμως στον Πανιώνιο δεν "τρομάζουν" και είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς και μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Αργυρόπουλου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στην Τρίπολη: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι.

H αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Λούι, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Κουρμπέλης, Γιάννου, Σκούρτης και Μούκαμ.

*Στο πλευρό του Πανιωνίου θα βρεθεί και κόσμος της ομάδας, καθώς η κυανέρυθρη ΠΑΕ εξασφάλισε εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ και θα πωλούνται έξω από το γήπεδο του Αστέρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια