Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Άδικο να μην κερδίζαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. ...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Εβρίτης τεχνικός ανέφερε για μία ακόμη φορά πως ακόμα περιμένει να μπουν οι τελευταίες μεταγραφές σε φουλ ρυθμό και ότι αυτό θα γίνει σταδιακά, όμως, έστω κι έτσι η ομάδα έχει καταφέρει μετά από τρεις αγωνιστικές να έχει έξι βαθμούς, κάτι που φυσικά τον ευχαριστεί ιδαίτερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν περίμενα ότι θα έχουμε τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αν και είχα πει ότι μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών γιατί παίζαμε κόντρα σε ομάδες που μπορούσαμε να τις αντιμετωπίσουμε με το στυλ που μπορούμε να παίξουμε δηλαδή με λίγες επιθέσεις.

Ακόμα δεν είμαστε η ομάδα που μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα αν και δείξαμε τέτοια στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο. Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια εκτός από συγκέντρωση πρέπει να έχεις και τύχη. Με την εικόνα που είχαμε θα ήταν άδικο να χάσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για να καταλήξει: «Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι τώρα ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι. Ήταν φυσιολογικό να κουραστούμε. Ο αντίπαλος ρίσκαρε όπως ήταν λογικό αλλά και εμείς προσπαθήσαμε  και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια