Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από την Τετάρτη τα εισιτήρια με ΠΑΟ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας παιχνιδιού (13/09) με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσ...

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας παιχνιδιού (13/09) με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει την Τετάρτη (09/09).

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, η προπώλησή τους θα ξεκινήσει από την Τετάρτη.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά τους, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 20:00.

Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, συνεχίζεται κανονικά η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας ή η ανανέωση αυτών. Εισιτήρια όμως για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα πωλούνται μόνο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, δεν θα εκδίδονται και δεν θα ανανεώνονται εισιτήρια διαρκείας. Απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου της αναμέτρησης της Κυριακής, είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας καθώς και ο ΑΜΚΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια