Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα...

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Τρίπολη από τον Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη &...

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Τρίπολη από τον Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη "πλήρωσε" το κάκιστο πρώτο τέταρτο, όπου στο 10' και στο 12' δέχτηκε και τα δύο γκολ. Μείωσε ο Οικονόμου στο 27', όμως αυτό το τέρμα δεν έφτανε για να πάρει η ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πλευρό του Ιστορικού βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι κέρδισαν άνετα την "μάχη" της εξέδρας.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος έζησε… εφιάλτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και αφού απείλησαν με κάποια σουτ, κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να πετύχουν δύο τέρματα.

Αρχικά σκόρερ χρίστηκε ο Απόστολος Γιάννου στο10’ και στο 12’ ο Δημούτσος έκανε το 2-0.΄

Ο Ιστορικός μετά τα πρώτα 20 λεπτά πήρε… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 27’ μπόρεσε να μειώσει το σκορ και αν μπει ξανά στο παιχνίδι.

Ο Μπουμάλ έκανε την όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Οικονόμου, ο οποίος με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 2-1.ερος

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, είχε τις στιγμές του με τον Μασούρα, όμως το 2-1 έμεινε ως το τέλος του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο του, πίεσε αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Ο Ουζουνίδης έκανε επιθετική την ομάδα με την είσοδο των Χαλκιαδάκη,Βιγιάλμπα και Ανσαριφάρντ, αύξησε την πίεση του έως το τέλος, όμως οι επιθετικές ενέργειες δεν απέφεραν καρπούς.

Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ, με τους περίπου 150 οπαδούς του Πανιωνίου που βρέθηκαν στην Τρίπολη να χειροκροτούν τους κυανέρυθρους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Μάσα, Χαμντανί, Γιάννου, Δημούτσος, Σκούρτης (59' Κουρμπέλης).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Σιώπης (81' Ανσαριφάρντ), Κόρμπος, Μασούρας (65' Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (58' Χαλκιαδάκης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια