Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ευχαριστημένος από την δουλειά μας»

Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού ...

Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε πως έως τώρα η ομάδα έχει δουλέψει περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση.

Παράλληλα, τόνισε πως το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό για τον Πανιώνιο, εξηγώντας φυσικά τον λόγο, ενώ τόνισε πως περιμένει από την επόμενη εβδομάδα τους Ανσαριφάρντ και Χαλκιαδάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό και το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα: «Δεν είδα κάτι καινούργια από αυτά που περίμενα να δω. Έχουμε δουλέψει πολύ στην αμυντική μας λειτουργία και είναι λογικό αφού δεν έχουμε ακόμα τους επιθετικούς που θέλουμε. Στην άμυνα έχουμε μία συνέπεια γιατί υπάρχει και ομοιογένεια, καθώς τα παιδιά είναι ίδια από πέρυσι. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να έρθουν γρήγορα οι παίκτες που περιμένουμε μπροστά για να αρχίσουμε να δουλεύουμε και εκεί, πρέπει να βελτιώσουμε και το επιθετικό μας κομμάτι.

Βέβαια, παρά το γεγονός πως πολλοί λένε ότι το πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι καλό, εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μας τύχει. Με την έννοια ότι είναι δύσκολα παιχνίδια και είναι προτιμότερο που τα δίνουμε στην αρχή, από την στιγμή που ακόμα δεν έχουν έρθει ακόμα οι επιθετικοί μας και δεν θα έχουν την ομοιογένεια στο ξεκίνημα. Είναι καλύτερο που δεν παίζουμε στην αρχή με ομάδες που θα έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Από εκεί και πέρα, είναι θετικότατο πως δεν έχουμε τραυματισμούς, τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, υπάρχει ομοιογένεια. Δεν τρελαίνομαι από μία νίκη ή μία ήττα στην προετοιμασία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά μας».

Για το αν τον προβληματίζει ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει ενίσχυση (και τυπικά) στην επίθεση: «Δεν είναι το θέμα αν μας προβληματίζει, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς, δεν εξαρτιόντουσαν όλα από εμάς. Έχουμε συμφωνήσει με κάποιους παίκτες, δεν έχουν έρθει ακόμα τα παιδιά, την άλλη εβδομάδα νομίζω όμως πως οι δύο από τους τρεις παίκτες θα είναι εδώ. Είναι φυσιολογικό πως το βάρος έως τώρα δόθηκε στην αμυντική λειτουργία και γι΄αυτό είπα ότι είναι καλό το πρόγραμμα».

Για τα ονόματα των παικτών: «Περιμένουμε τον Καρίμ να τελειώσει το θέμα και να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω τον Χαλκιαδάκη, τον περιμένω εδώ και καιρό (γέλια), είναι ένας παίκτης και αυτός που θα βοηθήσει. Η λογική λέει πως συνολικά, μαζί με τους συγκεκριμένους, θα αποκτήσουμε τρεις παίκτες και θα δούμε αν τύχει κάτι άλλο που αξίζει τον κόπο για να προχωρήσουμε»

Για το αν υπάρξουν υποχωρήσεις: «Ανάλογα με το ποιοι θα έρθουν, θα δούμε αν θα γίνουν 2-3 αλλαγές. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να φύγουν παίκτες αν δεν έρθουν οι άλλοι πρώτα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια