Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Δεμένος με τον κόσμο και τη διοίκηση»

 Δεμένος με τον κόσμο και την διοίκηση του Πανιωνίου τόνισε πως είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, με δηλώσεις τ...

 Δεμένος με τον κόσμο και την διοίκηση του Πανιωνίου τόνισε πως είναι ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, με δηλώσεις του, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως με το πέρασμα των χρόνων γίνεται πιο έμπειρος, ενώ αναφερόμενος στο φετινό ρόστερ της ομάδας, είπε ότι διατηρίθηκε ο περσινός κορμός και αποκτήθηκαν παίκτες εξελίξιμοι και με ταλέντο.

Αρχικά δήλωσε: «Μην ξεχνάτε πως πέρσι έπεφταν τέσσερις ομάδες, επομένως γνωρίζαμε ότι μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παίζαμε για τη σωτηρία. Είχαμε μία ποιοτική επιθετική γραμμή, σκόραρε συχνά και μας έκανε εύκολο το έργο. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Διατηρήθηκε ο κορμός στην άμυνα και στο κέντρο και μπροστά ήρθαν παιδιά εξελίξιμα και με ταλέντο».

Για το γεγονός πως είναι αρχηγός στα 25 του χρόνια: «Με το πέρασμα των χρόνων γίνομαι και εγώ πιο έμπειρος. Είναι ο τρίτος χρόνος μου στην ομάδα. Είμαι δεμένος και με τον κόσμο και με τη διοίκηση. Μου προσφέρουν τα πάντα και το κάνω και εγώ. Όσο για το ρόλο μου στα αποδυτήρια είναι τόσο σημαντικός όσο και στο γήπεδο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών: «Πολλοί λένε ότι σε τέσσερα ματς ο Πανιώνιος ίσως να μην πάρει πόντο. Αυτό να βγει από το μυαλό του καθενός. Εμείς θα δώσουμε το 100% και όταν το κάνουμε θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα δύσκολα ματς».

Ρισβάνης: «Θα πετύχουμε το στόχο μας»

Από την μεριά του ο Σπύρος Ρισβάνης είπε για τη νέα σεζόν: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Να έχουμε υγεία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για το στόχο της ομάδας: «Να μην κινδυνεύουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όπως πέρσι. Όχι ότι το αξίζαμε, αλλά έτσι ήρθε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Είναι δύσκολες οι ομάδες που παίζουμε. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε και πιστεύω ότι θα πάρουμε κάτι θετικό».

Για τον ίδιο: «Εγώ δουλεύω καθημερινά, ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω πως θα το κάνω».


Δεν υπάρχουν σχόλια