Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Σίγουρος για την απόφαση μου»

Σίγουρος για την απόφαση του να φορέσει την φανέλα του Ιστορικού εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος. Το νέο μεταγραφικό απόκ...

Σίγουρος για την απόφαση του να φορέσει την φανέλα του Ιστορικού εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανέρυθρων τόνισε -μεταξύ άλλων- πως ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την επιμονή που είχαν να τον φέρουν στη Νέα Σμύρνη.

Αρχικά σχολίασε:

«Σίγουρα ήταν μία συνειδητή επιλογή εκ μέρους μου. Ήθελα να είμαι 100% σίγουρος για την απόφασή μου. Θεωρώ ότι στην κατάσταση που βρισκόμουν έπρεπε να πάρω μία απόφαση που θα με κάνει καλά ποδοσφαιρικά και σε ένα κλίμα που θα με κάνει να είμαι ήρεμος και να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου για τη στήριξη και την επιμονή που έδειξαν. Σίγουρα ήταν μια απόφαση πολύ εύκολη από άλλες μεριές. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν του επιτρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, που έχει πιστό κόσμο και έχει αποδείξει ότι αναδεικνύει παίκτες, που επανδρώνουν και την Εθνική. Αυτό είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το πού προτιμά να παίζει: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, απλώς θεωρώ ότι τη φετινή χρονιά θα ήθελα να αγωνιστώ στη φυσική μου θέση του επιθετικού ή πίσω από τον φορ. Μου είναι οικίες αυτές οι θέσεις και όχι το ατυχές εγχείρημα του αριστερού χαφ της περσινής σεζόν. Αυτά είναι αποφάσεις των προπονητών. Ως χαρακτήρας ποτέ δεν ήθελα να εκφέρω άποψη, αλλά ελπίζω ο νέος προπονητής να με αξιοποιήσει σε αυτή τη θέση κι εγώ να τον δικαιώσω, όχι μόνο αυτόν αλλά και την ομάδα που με πίστεψε».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ιδιαίτερη, όπως όλα τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. Δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ. Σήμερα ήρθα στην ομάδα. Θα ήμουν χαρούμενος αν έπαιζα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά ματς. Ο στόχος φέτος είναι να αποδώσουμε πολύ καλά και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Πρέπει να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια και να μη φοβόμαστε κανένα, γιατί πιστεύω ότι όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια