Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στον Ηρακλή

Το παιχνίδι της πρεμιέρας και η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στον Πανιώνιο στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμε...

Το παιχνίδι της πρεμιέρας και η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στον Πανιώνιο στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αγώνα του "Καυτανζογλείου".

Άλλωστε, αυτό ουσιαστικά ήταν και το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του "... Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Είμαι ο αρμόδιος για το ποιοι θα παίζουν, όμως όσοι αγωνίζονται θέλω να μάχονται", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος,

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, σε σχέση με την αναμέτρηση του "Καραΐσκάκη".

Βέβαια, οι όποιες αλλαγές γίνουν θα είναι περιορισμένες, καθώς οι νεοαποκτηθέντες και ειδικά οι Καραμανός και Χαλκιαδάκης βρίσκονται αρκετά πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, κάτι που φυσικά σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να βγάλουν ολόκληρο 90λεπτο.

Τέλος, οι άνθρωποι του Πανιωνλιου περιμένουν από μέρα σε μέρα την μπλε κάρτα του Βιγιάλμπα από την Αργεντινή, προκειμένου να μπορέσει ο νεαρός άσος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια