Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «ακτινογραφία» των κυανέρυθρων

O Ιστορικός πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή και τα panionianea.gr περνούν από... ακτινογραφία την απόδοση των κυανέρυθρ...

O Ιστορικός πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή και τα panionianea.gr περνούν από... ακτινογραφία την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Καρμίρη

Παπαδόπουλος: Όποτε χρειάστηκε έδωσε το "παρών". Σωστές οι τοποθετήσεις του. Στο 80' είχε μεγάλη επέμβαση στο κοντινό σουτ του Μπουλούτ.

Αργυρόπουλος: Έδωσε πολλές μάχες και κάποιες φορές "πάλευε" στα δεξιά με δύο αντιπάλους του. Άδικα είδε την κόκκινη κάρτα, καθώς στην πρώτη κίτρινη που δέχτηκε δεν έκανε ούτε φάουλ!

Οικονόμου: Αγωνίστηκε ξανά στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδωσε τεράστιες βοήθειες στην άμυνα. Δυναμικός όπως πάντα στο παιχνίδι του, δεν δημιουργήθηκαν κίνδυνοι από την μεριά του.

Χατζηισαϊας: Ο κορυφαίος της κυανέρυθρης άμυνας. Σχεδόν αλάνθαστος. Πρώτος στην μπάλα, "κολόνα" στο ψηλό παιχνίδι και γενικά εγγύηση στην καρδιά της άμυνας. Στην φάση του 80' έκανε αρχικά λάθος εκτίμηση της μπάλας, όμως με τρομερή προβολή έκοψε το σουτ του Μπολούτ προ του Παπαδόπουλου.

Ρισβάνης: Εξαιρετικός και ο Ρισβάνης. Ταίριαξε με τον Χατζηισαϊα στο κέντρο της άμυνας και ειδικά στα... ψηλά ήταν ανίκητος!

Σιώπης: Αρκετό τρέξιμο από τον αμυντικό χαφ του Πανιωνίου. ΄Έκανε καλή δουλειά με τον Κόρμπο στη μεσαία γραμμή και είχε ένα πολύ δυνατό και καλό σουτ στο δεύτεορ ημίχρονο.

Κόρμπος: Από τα καλύτερα του παιχνίδι με τα κυανέρυθρα. Δυναμικός, βρισκόταν παντού στο χώρο του κέντρο και έδωσε πολλές μάχες με τους αντιπάλους του.

Μασούρας: Προσπάθησε φιλότιμα ο Μασούρας. Βοήθησε σημαντικά και αμυντικά, ενώ επιθετικά είχε κάποιες καλές κινήσεις. Χρειάστηκε να παίξει για λίγα λεπτά, μετά την αποβολή του Αργυρόπουλου και ως δεξιός μπακ.

Μπακασέτας: Μόνο και μόνο που πέτυχε το γκολ της νίκης τον συγκαταλέγει στους κορυφαίους του Πανιωνίου. Ωραίο τελείωμα στο γκολ από τον Μπακασέτα, ενώ αρκετές φορές μοίρασε σωστά και κράτησε την μπάλα.

Μπουμάλ: Ξανά ήταν πολύ κινητικός επιθετικά. Πήρε προσπάθειες, είχε ενέργεια και φυσικά είχε την ασιστ στο γκολ του Μπακασέτα. Κάποιες φορές δεν επέστρεφε έγκαιρα στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Αργυρόπουλος να βρίσκεται απέναντι σε δύο παίκτες του Ηρακλή.

Ανσαριφάρντ: Ξεκίνσηε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα ο Ιρανός και έδειξε πως κατέχει την θέση του σέντερ φορ. Έδωσε τις "μάχες" του, μοίρασε όποτε μπόρεσε σωστά την μπάλα, ενώ στο 53' με όμορφη ενέργεια και σουτ λίγο έλειψε να πετύχει γκολ.

Αλλαγές


Καραμάνος: Ντεμπούτο με τα κυανέρυθρα για τον Καραμάνο. Δεν μπόρεσε επιθετικά, λόγω της κόκκινης κάρτας του Αργυρόπουλου, να φανεί ιδιαίτερα, όμως κράτησε κάποιες φορές σωστά την μπάλα, ενώ κέρδισε και φάουλ για να πάρει η ομάδα ανάσες.

Βλάχος: Κάλυψε με επιτυχία το κενό του Αργυρόπουλου. Δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από την μεριά του, έχοντας σωστές τοποθετήσεις.

Μητρόπουλος: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να δυναμώσει το κέντρο του Πανιωνίου και όσα λεπτά αγωνίστηκε έφερε εις πέρας την αποστολή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια