Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καθάριος: «Συμφώνησα σε λίγα λεπτά»

Ο Νίκος Καθάριος, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες στον Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή (από τον Ολυμπιακό), μίλησε για την απόφαση του...

Ο Νίκος Καθάριος, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες στον Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή (από τον Ολυμπιακό), μίλησε για την απόφαση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περσινή του εμπειρία με τα κυανέρυθρα, στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου:

"Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και ούτως ή άλλως η εμπειρία που αποκόμισα το περσινό εξάμηνο ήταν καταπληκτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σκέφτηκα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά συμφώνησα με την διοίκηση σε λίγα λεπτά", είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Αποτελεί λοιπόν τιμή για μένα, το γεγονός ότι ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πλέον αυτό που μένει είναι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω, τόσο τον ίδιο, όσο και την διοίκηση της ομάδας".

Ο Νίκος Καθάριος, κατέληξε λέγοντας: "Μας περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπου θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ενθουσιασμό και με όπλο το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και το ότι η διοίκηση είναι συνεχώς κοντά μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκεί που του αξίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια