Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα Φάκη και Μερκούρη

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.  Η Ζωή Φακή και η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη υπέγραψαν συμβόλαιο συ...

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου. 

Η Ζωή Φακή και η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασία με τον Ιστορικό και έτσι θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση της Ζωής Φάκη και της Λυδίας-Δήμητρας Μερκούρη.

Η Ζωή Φάκη, γεν. 1998, ξεκίνησε από τον Φοίβο Μελισσιών και τις δύο προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Οι πρώτες δηλώσεις της σαν παίκτρια του Ιστορικού ήταν: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω και για να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να είναι μια χρονιά καλή με χαρές και επιτυχίες».

Η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη, γεν. 1997, έχει αγωνιστεί στην ΑΣΠ Κορίνθου, Άρτεμις Κορυδαλλού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στους Τράχωνες.

Μετά τη συμφωνία η Λυδία-Δήμητρα Μερκούρη δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να αγωνιστώ φέτος σε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν. Έχω πολύ όρεξη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. καλωσορίζει τις δύο νεαρές αθλήτριες και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια