Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Πατσατζόγλου

O Βασίλης Πατσατζόγλου αρέσει ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο προχωρούν για την απόκτηση του. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ό...

O Βασίλης Πατσατζόγλου αρέσει ιδιαίτερα στη Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο προχωρούν για την απόκτηση του.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, όπως είχαμε γράψει ξανά, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των κυανέρυθρων, με την περίπτωση του να βρίσκεται ψηλά στην "λίστα" των ανθρώπων της ομάδας.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες, μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του στην Football League με τον Ηρακλή Ψαχνών, να μεταβεί  στην Αθήνα για να έχει από κοντά συζητήσεις με τους κυανέρυθρους.

Ενδιαφέρον για τον ανιψιό του Χρήστου Πατσατζόγλου (τέως διεθνής άσος) έχουν δείξει και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όμως όλα δείχνουν πως το γεγονός ότι ο Πανιώνιος αξιοποιεί τους νέους ποδοσφαιριστές και βασίζεται επάνω τους, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον 21χρονο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην... Πλατεία!

Ο "Πάτσα" προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών στο πρωτάθλημα της Fotball League και το θετικό που έχει είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέση με επιτυχία (κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, δεξί μπακ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια