Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κερδίζει έδαφος ο Διούδης

Το όνομα του Σωκράτη Διούδη φαίνεται να κερδίζει έδαφος, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 22χρονος γ...

Το όνομα του Σωκράτη Διούδη φαίνεται να κερδίζει έδαφος, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο 22χρονος γκολκίπερ ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να έχουν ξεχωρίσει τον περίπτωση του και να εξετάζουν σοβαρά την ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να ενισχυθεί η ομάδα στην εν λόγω θέση, καθώς ο Νίκος Γιαννακόπουλος δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Έτσι, οι κυανέρυθροι αναζητούν τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Νίκο Παπαδόπουλο και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Διούδης.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκτηθεί ο 22χρονος με την μορφή δανεισμού, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να επιθυμούν για διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε βέβαια πως εκτός του Διούδη, στη σχετική "λίστα" υπάρχουν και άλλα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, όπως αυτό του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος επίσης αρέσει στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια