Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κινείται για Κονέ ο Ιστορικός!

Να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην μεσαία του γραμμή θέλει ο Πανιώνιος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορί...

Να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην μεσαία του γραμμή θέλει ο Πανιώνιος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, στο στόχαστρο έχει μπει ο Εμμάνουελ Κονέ.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Λεβαδειακού, αρέσει πολύ στους κυανέρυθρους και ήδη οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφές.

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά τα ηγετικά προσόντα και τις δυνατότητες του Κονέ και κινούνται για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει και άλλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όμως οι Νεοσμυρνιώτες θα προσπαθήσουν να τον πείσουν και να τον φέρουν στη Νέα Σμύρνη.

Ο έμπειρος άσος -εκτός από τον Λεβαδειακό- αγωνιζόταν στην Ligue 1 της Γαλλίας με την Σεντάν, έχοντας 44 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ρουμανική Λίγκα με την Κλούζ έχοντας 30 συμμετοχές και 6 γκόλ, 8 συμμετοχές στο champions League ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού έχοντας αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Αν τελικά "καρποφορήσουν" οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε χωρίς αμφιβολία ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί σημαντικά στην μεσαία του γραμμή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια